Voor zowel de zakelijke- als de emotionele zorg rondom een verliessituatie kunt u terecht bij de nabestaandenbegeleiders van het LandelijkPlatform Nabestaandenzorg (LPN).
Wij bieden ondersteuning bij de administratieve afwikkeling, zoals informatie over o.a. bankzaken, verzekeringen en belastingzaken, maar ook vóór een overlijden bij o.a. het opstellen van een levenstestament.

Door te ondersteunen in plaats van uit handen te nemen zetten de nabestaanden zo de eerste stappen om zelfstandig verder te kunnen en een balans te vinden in de nieuwe leefsituatie.

Maar daarnaast bieden wij emotionele ondersteuning. Verlies en rouwen zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te rouwen.
Daarom luisteren we naar het verhaal en bieden ruimte voor de onzekere en verwarrende gevoelens die nabestaanden hebben. De erkenning dat alle gevoelens er mogen zijn en het meedenken over hoe nabestaanden hier mee kunnen omgaan vinden wij belangrijk.

Onze nabestaandenbegeleiders zijn van mening dat in deze snelle digitale wereld, persoonlijke aandacht voor het verlies juist zo nodig is.

Adres

Vlaemsche Hoeve 49
5251 TT Vlijmen
Nederland

Telefoon

073-6447072

E-mail

Website(s)

Social media

Branche(s)

logo-Landelijk Platform Nabestaanden

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief