header-image
Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis. U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare. Vaak heeft u naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die uw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kunt u heel persoonlijke en unieke sieraden op maat laten maken en zo uw dierbare blijvend herdenken.

Herdenkingssieraden van uw eigen goud


Sieraden laten maken van oud goud is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de trouwring(en) van uw vader of moeder. Van deze vaak niet draagbare sieraden kunt u een persoonlijk sieraad laten maken. De ring kan in originele staat, waarbij de gravure intact blijft, op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen. Ook kunt u het goud laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken. In dit sieraad kunt u ook het as, een lokje haar of de vingerafdruk laten verwerken.

fotocredits van Antoinet Murier

Adres

Boxtel
Nederland

Telefoon

06 19 44 81 00

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief