header-image

Verklaringvanerfrecht.nl is een landelijk opererende website. Via deze site kunt u online een verklaring van erfrecht aanvragen; snel, eenvoudig en tegen een vooraf vastgesteld aantrekkelijk tarief.

Na een overlijden is vaak een verklaring van erfrecht nodig: om over een bankrekening te kunnen beschikken, om tenaamstelling van het huis van de overledene te wijzigen of om een levensverzekering uit te laten keren. Voordat de verklaring van erfrecht kan worden afgegeven, zal een notaris uitgebreid onderzoek moeten doen naar de vraag wie de erfgenamen zijn en wie namens hen mag optreden.

Wij hebben ons volledig toegelegd op dit proces. Onze mensen zijn dagelijks bezig met het opstellen van verklaringen van erfrecht en erfgenamenonderzoek. Mede door optimaal gebruik van moderne media kunnen wij kosten- en tijdsefficiënt te werk gaan.

U krijgt bij vragen altijd snel iemand te spreken die zich volledig heeft toegelegd op het erfrecht. Verklaringvanerfrecht.nl: de notarieel specialist.

Adres

Zandstraat 17
6658 CL Beneden-Leeuwen
Nederland

Telefoon

0487-597724

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief